DE LA TRADICIÓ DEL FERRO FORJAT AL DISSENY

Art Català de Joan Casas SL és una empresa de caràcter familiar que pertany al sector del metall, des del seu origen, l’any 1964, l’empresa ha desenvolupat un treball artesanal, primer subministrant accessoris de ferro per a les torneries de la vila.

 

Avançant amb disseny i fabricació de producte pròpi en ferro forjat i industrialitzat, realitzant barbacoes, llars de foc, accessoris per la xemeneia, eines de jardí i mobiliari urbà, entre d'altres.

 

Fabricant un producte estàndard i fabricant a mida per clients amb peticions especials. Subministrant al major i també a particulars.

 

Al llarg dels anys s’ha mantingut una línia innovadora, mesclant experiència i tradició, sempre amb la inquietud d’oferir nous productes i solucions al mercat.

 

Som la segona generació d'un projecte consolidat pels pares, en constant creixement, mantenint la capacitat de gestionar i canalitzar l’experiència acumulada cap a un procés de millora constant.

 

JOAN CASAS
JOAN CASAS

EL NOSTRE NOM I LOGOS AL LLARG DELS ANYS, DEL 1964 AL 2o22:


 

Aquesta millora ens ha portat a diversificar la nostra empresa, oferint també nous productes, una sèrie de serveis i solucions al sector metal·lúrgic, subministrant a empreses de primer ordre dins  el nostre teixit industrial.

Us convidem a saber una mica més del que us podem oferir a:

 

ART CATALÀ DE JOAN CASAS SL